Ny og moderne i gamle klæder

Der er ingen tvivl om, at det er skønt at se godt ud. At se godt ud giver nemlig en enorm følelse af velvære, og vi føler os altid bedst tilpas, når vi føler os godt klædt på. For mange er det samtidig vigtigt at følge tidens største trends, og der er ofte mange om buddet, når det kommer til den nyeste mode. Men de nyeste tendenser er ikke altid nye. Du kender formentligt det karakteristiske 3-farvede logo, og hvis du er vokset op i 80’erne eller 90’erne, har du sikkert gået i de ikoniske badesandaler. Det er selvfølgelig H2O. H2O er tilbage på den danske modescene, og i dag anses sportstøjet som et af tidens mest eftertragtede brands.

H2O, hvis grundlæggende idé var at designe sportstøj i en imponerende bomuldskvalitet, er dog i dag meget mere end praktisk sportstøj og klipklapper. Det danske brands mission er nemlig at få sport og mode til at gå op i en højere enhed, og produkterne har derfor altid en pasform, der gør det særlig behageligt at bevæge sig i. Kollektionerne fra H2O finder inspiration i aktuelle trends inden for både mode- og sportsverdenen, og alle H2O-dele kan frit styles, som du ønsker det. Med udgangspunkt i det bedste fra de to verdener, er du sikret tøj og fodtøj af højeste kvalitet.

Med H20 er det afslappende at have en god stil. Poloer, bukser, toppe og sweatshirts er nemlig fremstillet i forskellige materialer og med forskellige pasforme. H2O er derfor for alle, der ønsker et sporty look. Find webshoppen med det største udvalg af H20-tøj og -sandaler på h2o-sportswear.com/da.

Velduftende parfumer til ham og hende

Parfumen sætter prikken over i’et på den personlige fremtoning. Den perfekte parfume kan dog være svær at finde, men når det kommer til dufte, har emma.dk billige parfumer til enhver smag. Her finder du store besparelser på op til 85 procent på udvalgte produkter, og du kan derfor løbende opnå store rabatter på din yndlingsduft.

Lacoste er et eksempel på et brand, der passer til den sporty type. Ligesom H2O er Lacoste nemlig inspireret af både sports- og modeverdens største tendenser, og den ikoniske krokodille er gennem tiden blevet symbol på velduftende elegance. Med en Lacoste parfume får du en tidløs duft, og uanset om du er mand eller kvinde, vil du nemt kunne finde en parfume, der dufter af energi og aktivitet. Hos emma.dk finder du altid et stort varesortiment af parfumer. Du kan blandt andet også forkæle dig selv med velkendte dufte fra Dior og Chanel, ligesom du også kan nyde dufte fra Ralph Lauren og Dolce & Gabbana.

www.emma.dk er alle dine yndlingsprodukter samlet på ét sted. Foruden det brede udvalg af parfumer finder du også alt fra plejeprodukter og vaskemiddel til slik og andre søde sager. Der er mange fordele for dig som kunde, når du er medlem af vores fordelsklub. Som medlem af fordelsklubben får du nemlig dag-til-dag leveringer – og naturligvis gratis fragt på hver eneste ordre.

Læs flere artikler