Det ekstra rum, vi alle drømmer om

Vi er mange, der har siddet foran skærmen og drømt om et ”walk-in closet”, der er ligeså flot som Carrie Bradshaws i ”Sex and the City”. Det er måske bare ikke lige os alle, der har det ekstra rum ledigt. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan have en ligeså flot, lækker og indbydende garderobe vi kan vise frem, når veninderne kommer på besøg. Der er rig mulighed for at få lige præcis den garderobe, du drømmer om, selvom pladsen er trang.

Frem med de farverige kjoler

I Skandinavien er vi kendt for vores klassiske, nordiske stil, hvor sort er farven, der dominerer i vores klædeskab. Mange af os har måske et par enkelte prangende kjoler, som dog stadig hænger bagerst i skabet, fordi den rigtige lejlighed ikke lige har været der endnu. Selvom vi ikke går med dem, er der dog ingen grund til at gemme dem væk. De kan nemlig være med til at gøre din garderobe mere personlig at se på og give et ellers lidt kedeligt soveværelse nyt liv. Carrie Bradshaw sparer heller ikke på farverne! Ejer du ikke én farverig bluse eller kjole, er der et hav af muligheder for at købe sprudlende tøj til billige penge. Både i genbrugsbutikker, på nettet og i butikkerne.

Suppler tøjet med lækre møbler

Du kan nemt blande de farverige kjoler og bluser med minimalistiske møbler. Er du en af dem, der bare ikke kan få nok af marmor, kan du hos www.furniturebox.dk finde et stort udvalg af lækre marmorborde, hvor du kan have dine neglelakke og smykker stående fremme. Her finder du også et bredt udvalg af garderobeskabe, der matcher lige netop din stil, hvad enten du er til mørke eller lyse møbler. Der er ingen grund til at have en kedelig garderobe, selvom pladsen ikke rækker til et lækkert ”walk-in closet”. Tænk ud af boksen, så dine veninder næste gang de kommer på besøg, bliver misundelige over, at de ikke har en ligeså fed garderobe som dig. Fejre det måske med champagne i ægte Carrie Bradshaw stil.

Læs flere artikler