3 tips til at finde din stil

Modetrends har altid eksisteret. De kommer og går og eksisterer i kortere eller længere perioder. Gamle trends får nyt liv og forsvinder igen hele tiden. I øjeblikket er trompetbukser og momjeans f.eks. kommet på mode igen, hvilket var noget, der var på mode op igennem 70’erne og 90’erne. Vi bliver ved med at genoptage gamle trends, men det betyder ikke, at der ikke også bliver skabt nye. For det gør der skam. Nogle er langvarige, imens andre kun er døgnfluer. Der er desuden mange forskellige opfattelser af mode og stil, og hvilket svar man får afhænger af, hvem man spørger. Læs med her i artiklen og få lidt inspiration til, hvordan du finder en stil, der passer dig.

Der er mange typer stil

Der er ikke noget, der er forkert eller rigtigt, når det gælder stil. Men der er nogle ting, som er oppe i tiden og derfor er det, man betegner som den nuværende mode. Der har været mange forskellige trends igennem tiden. Trompetbukser, mavebæltetasken, denim og plateausko er f.eks. nogle af de trends, der var populære for 30 år siden, og nu er de vendt tilbage igen.

Nogle er glade for farver, andre er mere til det sorte. Uanset hvad, kan man skabe noget fedt og se stilfuld ud, eftersom der er trends til alle typer. Eksempler på stil kan være den populære, den rockede, den meget feminine eller hippien.

Mange finder inspiration hos de kendte, da det ofte er dem, der starter de forskellige modefænomener. Dog er deres stil en gang imellem lidt for vovet og ekstrem i forhold til almindelige danskeres liv.

Det er ikke alle, der ønsker at skille sig ud, eller som går særlig meget op i stil. Rigtig mange fokuserer mest på kvaliteten og ikke på, hvad der er in lige nu. Disse typer er der bestemt også tøj til. Klik her og se et lækkert udvalg af kvalitetstøj.

Det er tilbehøret, der gør det

Uanset hvilken stil man har, er det uden tvivl accessoires, der gør det endelige udfald. Smykker og andet tilbehør kan pifte ethvert sæt tøj op, så det er bare med at finde bælter, halskæder og lignende frem. Hvis man ikke er så meget til smykker, er et ur en god løsning, da det både er praktisk og ikke tager for meget opmærksomhed. Der findes ure til enhver stil, se et udvalg her.

Vær helt dig selv

Det vigtigste når man skal vælge stil er, at man vælger noget, der passer til den, man er, og som man føler sig godt tilpas med. Det nytter ikke at prøve at være noget eller nogen, som man ikke er, da det ikke gør en glad i sidste ende. Man skal gå i lige præcis det tøj, som man selv synes er fedt, og så skal man være fuldstændig ligeglad med, hvad andre tænker, og om det er på mode eller ej. Det gælder om at være sig selv fuldt ud og bare nyde det. Det er nemlig det, man får allermest ud af i sidste ende.

 

Læs flere artikler