3 tips til at pleje håret hen over sommeren

Sommeren kan føles som den skønneste tid. Det er nemlig for mange en tid, der er forbundet med sol, frisk luft og ferie. På den måde kan sommeren altså også være med tid at øge både din mentale og fysiske sundhed. Men det er ikke på alle parametre, at du nødvendigvis vil drage nytte af den stærke sol og badeture i havet. For lige nøjagtigt når det kommer til dit hår, så kan sommeren og dens aktiviteter nemt slide på det. Derfor er det vigtigt at passe ekstra godt på håret hen over sommeren.

Vælg gode og nærende hårprodukter

I første omgang kan det være en god idé at investere i nogle gode hårprodukter. Det er nemlig en stor fordel, at de produkter du vælger, rent faktisk plejer håret og ikke bare giver det en overfladisk glans.

Olaplex har mange skønne produkter i deres sortiment. Derfor skulle det måske være hos denne producent, du skulle gå på udkig efter din sommershampoo og -balsam.

Beskyt håret, når du kan

Det er dog ikke nok kun at pleje håret, når du vasker det. For det er især i løbet af dagen, at det vil være særligt udsat. Så er det altså en god idé at beskytte det lidt ekstra.

Du kan for eksempel vælge at beskytte det fra solens stråler med en solhat. Når du skal i vandet, så kan du også vælge ikke at få hovedet under vandet for at undgå slidende kemikalier eller havsalt.

Gå til frisøren inden sommeren

Selvom sommeren altså kan slide på håret, så kan det faktisk betale sig at gå til frisøren inden og ikke efter. For så kan du nemlig få klippet nogle af de spaltede spidser af. Det gør dine hårstrå mindre tilbøjelige til at splitte hele vejen op. Derfor kan det faktisk også beskytte dit hår.

Læs flere artikler