Sådan får du flotte øjenbryn

Drømmer du om et symmetrisk og afbalanceret ansigt? Så er det essentielt at være opmærksom på dine øjenbryn. Dine bryn kan netop markere hele dit ansigt og kan give dit udseende kant eller skabe balance. Her får du en guide til at opnå netop dette.

 

 

Pluk korrekt

For at skabe flotte og velformede bryn er det utroligt vigtigt at plukke korrekt og tilpasset til dit ansigt. Tag et godt kig på dig selv i spejlet, for at finde ud af, om dine bryn passer til dit ansigt. Herefter kan du anvende en pensel og holde den lodret, så den flugter næsefløjen. Her skal brynet starte. For at finde punktet, hvor brynet skal være højest, skal du kigge lige ind i spejlet og holde penslen lodret, så den flugter med iris. Hold derefter penslen, så den flugter næsefløjen og den yderste øjenkrog. Her skal brynet slutte. Du kan nu tage en hvid eyeliner og lave 3 punkter, som du kan tegne en linje i mellem. Brug nu stregen som en skabelon og pluk alt det, der er nedenfor stregen. Det er vigtigt at huske at pleje brynene for at de skal holde denne form.

 

Makeup

Fortvivl ikke, hvis du har overplukket, eller hvis du har for lyse bryn til dit ansigt. Her kan makeup være din redning. Anvend eventuelt en øjenskygge i en brunlig/grålig tone til at fremhæve dine bryn eller fylde de små huller fra overplukning. Du kan også anvende en såkaldt “bryn-mascara”, hvis du blot ønsker en svag fremhævelse af dine bryn. Hvis du har meget lyse bryn, kan du med fordel få farvet dine bryn permanent hos frisøren eller anvende et kit derhjemme. Dette vil helt sikkert give dit ansigt mere karakter og vil gøre det lettere for dig at lægge makeup om morgenen.

Læs flere artikler