Spis dig skøn

Vi kvinder gør alverdens ting for at holde os smukke og skønne. Vi bruger masser af penge på tøj, prøver nye frisurer, bruger mange timer i fitnesscentret og kaster os ud i nye skønhedstricks for at forbedre vores udseende. Dét, der for alvor kan gøre en forskel for din krop, hud og hår, er dog, hvordan du behandler din krop, og hvad du spiser. Ved at putte sunde og nærende madvarer i indkøbskurven kan du på den mest effektive måde behandle hudproblemer, overvægt, hårtab osv. Her er samlet en række “beauty-foods”, som gør dig skønnere og gladere.

 

Peberfrugt

Denne flotte og velsmagende frugt er en ren c-vitaminbombe, som overgår både appelsiner og citroner i vitaminindholdet. Peberfrugten er din huds bedste ven, da den pga. c-vitamin giver din hud en naturlig, smuk glød og giver fugt til både hud og hår. Derudover fremmer peberfrugten jernoptagelsen og er vandopløselig – så det er bare med at spise løs.

 

Bønner

Alle slags bønner er rige på proteiner, jern, zink og biotin, hvilket din hud og dit hår vil elske.

Ved at spise flere bønner vil du få længere og stærkere hår, da proteiner er de rene byggesten for håret. Derudover kan bønnerne med deres store indhold af antioxidanter være med til at gøre din hud sund og smidigt og forebygge for tidlig aldring af huden.

Gulerødder

Gulerødder er en velkendt “super-food” og har et meget højt indhold af vitaminer og antioxidanter. Med sit store indhold af vitamin-A giver gulerødder din hud en lækker, sund glød og kan beskytte mod solskader og ældning af huden. Derudover kan gulerødder faktisk bekæmpe akne-udbrud, da de hjælper leveren med at fjerne giftstoffer fra kroppen.