Forkæl dig selv med lækre skønhedsbehandlinger

Sommeren er så småt gået på hæld, og den solkyssede hud falmer i takt med, at de lyse timer svinder ind. Men hvorfor ikke gå efteråret i møde med lækre ansigtsbehandlinger, der kan give dig et ekstra boost af energi og velvære? Der findes mange forskellige klinikker, som tilbyder skønhedsbehandlinger, der kan få dig til at stråle. Men det er vigtigt at vælge en med et godt og professionelt klinikudstyr for at få det bedste resultat.

Få her inspiration til hvordan du kan forkæle dig selv og dit ydre.

Lækker ansigtsbehandling og glød til din hud

Du kan vælge mellem flere forskellige typer ansigtsbehandlinger. Hvis du bare trænger til at give din hud et blidt løft, kan du få en dybderensende ansigtsbehandling, der får bugt med de dybe urenheder. Huden renses i dybden, og du får lagt en maske tilpasset din hudtype. Behandlingen afsluttes med en serum og creme, som passer til dig.

Trænger din hud til en lidt større omgang ”oprydning”, kan du i stedet få en behandling med dermaroller. Dermarolleren er en ansigtsrulle med små nåle, der kontrolleret nedbryder huden, så den kan forny sig i en friskere og mere smidig udgave. Hullerne lukker efter kort tid, og der er ingen fare for sår eller ar.

Giv dig selv de bambivipper du altid har drømt om

Ligner du en, der har ligget med influenza en uge uden mascara? Så er du ikke alene. Mange kvinder sværger til det lille sorte vidundermiddel, når de skal give øjnene et friskere og mere levende look.

Men er du til gengæld også træt af at lægge mascara hver morgen, så bør du forkæle dig selv med øjenvippeextension. Med denne behandling får du limet små hår på dine egne vipper, så du både får lange og fyldige vipper. Du skal komme til behandlingen uden makeup på og omkring dine øjne, og mens du ligger i rolige omgivelser i cirka 1,5 time, kan du åbne dine nye bambiøjne. Resultatet holder cirka 4 uger, og det kræver herefter opfyldning for at bevare det smukke udseende.

Er du til gengæld den heldige ejer af lange og fyldige vipper fra naturens hånd, kan et vippebuk i stedet være oplagt til dig. Med et vippebuk bliver dine vipper lagt i en form med permanentvæske i kort tid, og når du åbner øjnene igen, har du perfekt buede vipper. Det får både dine vipper til at se længere ud, ligesom det åbner dit øje mere op.

Voks dig fri for de irriterende hår

En anden måde at forkæle sig selv på er med en voksbehandling. Den fjerner hårene med roden, hvorimod en skraber skærer hårene ved hudens overflade. Med en voksbehandling er du fri for den uønskede hårvækst i en længere periode, så du slipper for at stå med skraberen hver dag.

Husk at dine hår skal være minimum 5 mm for at kunne blive vokset. Det er i øvrigt en god idé at peele området i badet samme dag eller dagen før, du skal voksbehandles. Så løfter hårene sig, og du får et perfekt og silkeblødt resultat.

Læs flere artikler